Založ si blog

Prečo váš obsah potrebuje viac ako len slová

tvorba obsahového marketingu

Chcete, aby bol váš e-shop úspešný? Zamerajte sa na kvalitný obsah. Content marketing je stále dôležitým nástrojom pre podporu online obchodov a predaja. Ak chcete udržať váš online biznis na špici, sledujte 3 trendy v oblasti content marketingu.

1. AI ako pomoc pre skvelý obsah

Umelá inteligencia (AI) sa stáva neoddeliteľnou súčasťou content marketingu. Mala by sa používať na zlepšenie kvality a hlbší výskum – určite nemá nahradiť ľudských autorov.

AI predstavuje praktické nástroje, ktoré pomôžu majiteľom ecommerce zjednodušiť prácu. Od jednoduchých textov až po komplexnejšie formáty, ako sú články či scenáre pre videá a generovanie kreatívnych nápadov.

Zároveň dokáže analyzovať dáta o zákazníkoch, identifikovať ich záujmy a na základe toho vytvárať personalizovaný obsah. Vašim zákazníkom tak ponúknete presne to, čo hľadajú v danom čase.

2. Videá a podcasty kraľujú

Vizuálne a zvukové zážitky, ktoré poskytujú vašim klientom videá a podcasty, sú skvelým spôsobom na pritiahnutie pozornosti a budovanie lojálnej komunity. Či ide o krátke videá na sociálne siete, alebo dlhšie podcasty na konkrétne témy, dôležité je, aby váš obsah bol zaujímavý a prinášal hodnotu.

Tip odborníkov: Ak robíte podcasty, urobte ich aj vo forme video nahrávky. Tak budete mať materiál, ktorý môžete používať na viacerých platformách a mať dosah vo viacerých publikách.

3. Hovorte so zákazníkmi všade rovnako

Komunikácia viacerými kanálmi, takzvaný omnichannel, je ďalším kľúčovým trendom. Vaši zákazníci očakávajú, že ich oslovíte tam, kde sú – na sociálnych sieťach, emailom, prostredníctvom aplikácií alebo v blogu na vašom webe či v e-shope. Buďte tam, kde sú oni.

Konzistentná a obsahovo zladená stratégia zabezpečí jednotné posolstvo naprieč všetkými kanálmi.

Zvládnete tieto trendy content marketingu sami alebo požiadate o pomoc odborníkov? Marketingová agentúra s množstvom skúseností a know-how, vám pomôže dosiahnuť lepšie výsledky za kratší čas.


Foto: elements.envato.com

Neobyčajný priestor pre neobyčajné chvíle – prečo si vybrať bioklimatickú pergolu?

31.08.2024

Terasy pri rodinnom dome sú v súčasnosti žiadaným exteriérovým doplnkom. Zaujímavý trend predstavujú bioklimatické pergoly, ktoré kombinujú krásu, funkčnosť a moderné technológie. Prečo sú bioklimatické pergoly ideálnou voľbou, ak túžite po vonkajšom priestore, kde budete tráviť celý rok?

Zabudnite na starosti s faktúrami – objavte silu fakturačných aplikácií

28.08.2024

Ste začínajúci podnikateľ alebo freelancer? Nechcete sa trápiť zdĺhavou tvorbou faktúr? Riešenie je jednoduché a efektívne – využite aplikáciu na tvorbu faktúr. Zjednodušte si administratívu a venujte sa kreatívnym aktivitám a vášmu podnikaniu.

Správne rukavice do záhrady – kľúč k pohodliu a ochrane vašich rúk

26.08.2024

Máte radi práce v záhrade? Pestovanie rastlín je pre vás radosť a relax zároveň? Bez dobrých pracovných rukavíc sa však idylka môže zmeniť na nepríjemnú skúsenosť. Rukavice nie sú doplnkom, ale užitočnou ochranou. Ako si vyberiete správne pracovné rukavice do záhrady?

Petr Pavel

Pavel: Svet už nie je súbojom Západu a Východu, ale demokracie s autokraciami

14.09.2024 21:40

Náčelníkov generálnych štábov vyzval, aby sa vyjadrovali otvorene a odvážne, pretože podľa neho nie je priestor na to, aby boli politicky korektní.

česko

Situácia v Česku je vážna: Muža strhol rozbúrený potok, voda zmietla auto s ľuďmi. Polícia po nezvestných pátra

14.09.2024 19:25

Polícia v Česku pátra po prvých nezvestných v dôsledku dažďa a povodní.

Hraničný priechod Moravský Svätý Ján

Ďalšie obce pri Morave spevňujú hrádze. Rieka by mala kulminovať v nedeľu, prognózujú hasiči

14.09.2024 15:55

Povodňová situácia sa aj napriek pretrvávajúcemu dažďu vyvíja pokojnejšie, než sa pôvodne predpokladalo.

Matúš Šutaj Eštok, povodne

Šutaj Eštok: Koalícia smeruje k dohode na tzv. konsolidačnom balíčku

14.09.2024 14:14

Líder opozičného PS Šimečka kritizuje, že návrhy šetriacich opatrení ešte nie sú známe.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 552
Celková čítanosť: 828021x
Priemerná čítanosť článkov: 1500x

Autor blogu