Založ si blog

Neuveríte, ako excelentne vám externé služby zmenia podnikanie

outsourcing

Prevádzka malej firmy nie je prechádzka ružovou záhradou. Každý deň prináša kolotoč úloh, od obchodov, cez administratívu, realizáciu služieb až po starostlivosť o zákazníkov. Outsourcing a spolupráca s externými odborníkmi však život malej firmy môže uľahčiť a uvoľniť priestor na to najdôležitejšie – rast a úspech samotného podnikania. Aké tradičné i menej tradičné služby outsourcingu môžete využiť?

3 tradičné služby outsourcingu, ktoré určite využívate

1. IT služby

Starostlivosť o počítačovú sieť, IT správa a IT bezpečnosť v rukách odborných IT firiem a profesionálov zabezpečí efektívne fungovanie vašich interných procesov, externej aj internej komunikácie.

2.Účtovnícke služby a dane

Zabudnite na zdĺhavé fakturácie, vedenie účtovníctva a otravné papierovanie. Externé účtovnícke a poradenské spoločnosti sa postarajú, aby vaše účtovníctvo sedelo a vaše dane boli uhradené správne a načas. Skvelým bonusom budú finančné reporty ako podklady pre ďalšie rozhodovanie a investovanie.

3. Marketing a propagácia

Nechajte, aby sa o vašu komunikáciu s klientmi postarala firma či odborník s dlhoročnými skúsenosťami. Nemusíte vedieť, ako fungujú sociálne siete či GoogleAds alebo prečo je potrebné upraviť web pre mobilné zariadenia.

Váš poradca na reklamu a marketing vám zabezpečí zvýšenie povedomia o vašich produktoch, službách a značke a vy budete sledovať rastúce predaje.

3 netradičné formy outsourcingu, o ktorých ste možno nevedeli

1. Pracovná zdravotná služba

Pracovná zdravotná služba zahŕňa pravidelné zdravotné prehliadky zamestnancov, školenia o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a monitorovanie pracovných podmienok.

Pre malé podniky môže byť využívanie tejto služby prínosom pri dodržiavaní všetkých právnych požiadaviek a predpisov bez kontroly zmien, ale aj pre zníženie pracovných úrazov a chorôb.

marketing outsourcing

2. Vrátenie daní či rodinné prídavky zo zahraničia

Vycestovali ste za prácou do zahraničia ako podnikateľ? Určite vás čaká množstvo administratívy, s ktorou ste sa na Slovensku nestretli. Profesionáli zo sociálno-ekonomickej poradenskej spoločnosti sa postarajú o vybavenie vrátenia daní z Holandska, rodinné prídavky z Rakúska či Freistellung v Nemecku.

3. Zákaznícky servis

Necítite sa pri telefonovaní ako ryba vo vode? Poskytnite vašim zákazníkom prvotriedny servis v spolupráci s externým call centrom, zabezpečte komunikáciu na sociálnych sieťach cez externého špecialistu alebo využite podporu pri objednávaní a rozposielaní zásielok.

Možnosti využitia externých odborných služieb sú dnes veľmi široké. Nielen malým podnikateľom pomáhajú nasledovať trendy a uspokojovať stále rastúce požiadavky zákazníkov v rôznych odvetviach. A samotní podnikatelia majú väčšiu šancu vychutnávať si work-life balance.


Foto: elements.envato.com

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

Práca s bremenami – ako nepreťažiť vašich zamestnancov

23.06.2024

Zdravie a bezpečnosť zamestnancov sú prioritou pre každého zamestnávateľa. Práca s bremenami patrí k bežným činnostiam, no môže mať vážne následky na zdravie, ak sa nevykonáva správne. Ako nepreťažiť zamestnancov pri práci s bremenami a dbať tak o ich zdravie?

Policajný medvedík

Polícia využila pri výjazde plyšového medvedíka. Upokojil dvojročné dievčatko

26.06.2024 15:55

Polícia prijala v utorok oznámenie, že v dome u susedov je počuť krik a plač dieťaťa. Po príchode zistili, že matka dieťaťa bola pod vplyvom alkoholu.

Exotické rastliny

Polícia vyšetruje krádež exotických rastlín aj včelích úľov

26.06.2024 15:37

V oboch prípadoch polícia začala trestné stíhanie.

Ľubomír Klištinec / Michal Sedliak /

Štátneho tajomníka Sedliaka a riaditeľa ZVJS Klištinca vymenujú za generálov

26.06.2024 15:25

Podľa ústavy vymenúva a povyšuje generálov slovenský prezident na návrh vlády.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Nemecký kabinet schválil zákon o deportáciách za podporu terorizmu na internete

26.06.2024 15:21

Kritici z opozície návrh odsúdili ako snahu potlačiť slobodu prejavu a prirovnali opatrenia k taktike autoritárskych režimov.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 544
Celková čítanosť: 780470x
Priemerná čítanosť článkov: 1435x

Autor blogu