Založ si blog

Odkúpenie nehnuteľnosti – vyriešte vašu nepriaznivú finančnú situáciu rýchlo a efektívne

predat nehnutelnost

Život nie je priamočiara cesta. Keď sa vyskytne neštandardná situácia spojená s nedostatkom peňazí, jednou z možností je predaj vašej nehnuteľnosti. S ohľadom na rýchlosť, spoľahlivosť a bezpečnosť je adekvátnym riešením odkúpenie nehnuteľnosti.

Odkúpenie nehnuteľnosti ako riešenie náročnej finančnej situácie

Predaj formou odkúpenia nehnuteľnosti využívajú ľudia, ktorí sa ocitli v rôznych životných situáciách. Môže ísť o spoločnú nehnuteľnosť pri rozvode manželov, ale aj o dedičské konanie s rozpormi medzi dedičmi.

V bežnej praxi sa výkup nehnuteľnosti využíva v prípade exekúcií, hroziacej dražbe či pri zadlžení nehnuteľností. Rovnako tento spôsob môžu využiť majitelia nehnuteľnosti, ktorých čaká refixácia úrokovej sadzby na hypotéke, pričom ju nie sú schopní splácať a potrebujú sa premiestniť do lacnejšej nehnuteľnosti alebo ide o užívateľov družstevných bytov, ktoré nemajú zatiaľ v osobnom vlastníctve.

Dôveryhodný partner na odkúpenie nehnuteľnosti

Spoločnosti, ktoré poskytujú služby výkupu nehnuteľností, zabezpečia zvyčajne celý proces na kľúč, vrátane potrebných právnických a ekonomických úkonov.

Dôležité je, aby si majitelia nehnuteľností zvolili serióznu a stabilnú spoločnosť, ktorej skutočným cieľom je ochrániť domovy klientov.

Suma, ktorú pri odkúpení nehnuteľnosti dostane zákazník, je zvyčajne nižšia ako aktuálna trhová cena. To samozrejme súvisí s minimom starostí a rýchlosťou procesu.

Napriek tomu sa pri stretnutí so zástupcom spoločnosti, ktorá môže odkúpiť vašu nehnuteľnosť, nezabudnite opýtať na skryté poplatky. Sústreďte sa na zistenie výslednej sumy, ktorú reálne dostanete za vašu nehnuteľnosť.

predaj nehnutelnosti

Vnímajte vaše výhody a rozhodnite sa čím prv

Pokiaľ potrebujete riešiť vašu zložitú finančnú situáciu a zvolíte si odkúpenie nehnuteľnosti, nájdete rýchly spôsob na získanie hotovosti, zbavenie sa dlhov či možnosti nákupu nového bývania, prípadne menšej nehnuteľnosti.

Predmetom výkupu môže byť akákoľvek nehnuteľnosť – byt, pozemok alebo rodinný dom na celom území Slovenskej republiky.

Nečakajte, kým sa vaša situácia vyhrotí. Využite dostupné možnosti pre okamžité riešenie, v krajných prípadoch už do 24 hodín.


Foto: elements.envato.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732455x
Priemerná čítanosť článkov: 1406x

Autor blogu