Založ si blog

Bez vody ani na krok

Pitný režim, základ zdravého životného posledného desaťročia ešte pred minfullness a všakovakými pôstnymi metódami. Po prvotnom ošiali, kedy sme boli vyzývaní na minimálne trojlitrovú dennú spotrebu, sa odporúčania optimalizovali na nejaké 1,5 – 2 litre denne. No aj to býva často problém. Mnoho ľudí zavalených prácou zabúda na elementárne potreby svojho organizmu a to, že sa zabudli napiť často zistia až keď ich začne bolieť hlava. 

Over si to tu: https://wilderoben.com/sk/brands/hydro-flask-9

Dizajn predurčuje Hydroflask na to, aby sa vynímala kdekoľvek

Čo s tým? Existuje jednoduché a elegantné riešenie. Jednoduchá a elegantná fľaša na vodu, ktorú môžeš mať stále so sebou. Hydroflask.

Hydroflask Coffee
Zober si so sebou čerstvú kávičku do Hydroflask Coffee

Kombinácia minimalistického štýlového vzhľadu a vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele so solídnou dávkou dobrých vlastností robí z každej fľaše Hydroflask špičkový produkt, ktorý sa stal legendou v niekoľkých generáciách spotrebiteľov. V testoch outdoorových magazínov sa ukázalo, že fľaše Hydroflask sú mimoriadne odolné, ľahko sa čistia a neprenášajú pachuť. Okrem toho najhlavnejšieho, že držia teplotu nápoja po dlhé hodiny – či už ide o horúcu kávu, čaj alebo studenú vodu či džús. Kdekoľvek od kancelárie po turistiku, vo fitku aj na pláži, všade, kde potrebuješ mať so sebou teplý drink na zahriatie alebo studený na osvieženie, Hydroflask je riešenie.

Hydroflask Lightweight
Hydroflask Lightweight sa skvele hodí na turistiku

Ľahko sa obsluhuje a podľa vlastných preferncií si môžeš vybrať nielen tú najkrajšiu farbu, ale aj objem fľaše alebo šírku hrdla. K dispozícii sú aj rôzne typy uzáverov – kompaktné, alebo s otvorom na pitie, prípadne vyklápacou slamkou; klasické z odolného plastu alebo oceľové. Svoju Hydroflask výbavu môžeš rozšíriť aj o nástroje na čistenie, obzvlášť, ak obľubuješ nápoje, ktoré by mohli zanechať nejaké organické stopy (v tom prípade by mohla začať zapáchať dokonca aj dokonalá Hydroflask-a).

Horúci čaj hydro flask
Horúci čaj na túre lesom poteší zmysly

Hydroflask toho vydrží dosť veľa – pravidelne niekto testuje odolnosť fliaš ich púšťaním alebo hádzaním o zem. Plná fľaša je pomerne ťažká, preto pri páde narazí o zem väčšou silou a môže sa stať, že  na nej zostanú nejaké stopy. Na rozdiel od nerozbitných skleniček z Pelíškov však ich funkčnosť nebude nijako ohrozená. Ako preventívne opatrenie sa dá priobjednať silikónový návlek na spodnú časť fľaše. Detské hydroflasky ho majú automaticky – predsa len, na ihrisku si veci zažijú drsné zaobchádzanie. 

hydroflask
Náročné aktivity si vyžadujú spoľahlivú výbavu

Z 21 testovaných výrobkov na outdoorgearlab sa Hydroflask umiestnil v prvej trojke nielen v rebríčku odolnosti, ale aj jednoduchosti používania a umývania a čistoty chuti. Jediná kategória, kde má iné parametre, je hmotnosť – nepatrí k úplne najľahším na trhu. Ide už len o to, či ostatné kvality dokompenzujú túto vlastnosť fľaše z dvojstennej nerezovej ocele. Každopádne, podľa kritérií estetiky vyhráva na celej čiare.

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

31.05.2024

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

Polovica sveta nakupuje cez mobil – nakúpi aj u vás?

30.05.2024

Viac ako polovica svetovej populácie používa pri nákupoch na internete mobilný telefón. Ak sa pozrieme na Slovensko, čísla sú porovnateľné. Ako je váš internetový obchod pripravený na éru nakupovania cez smartfón? Spoznajte dôležité prvky optimalizácie vášho e-shopu pre mobilné zariadenia.

Rituály pre váš šťastný život – ráno s energiou a večer s relaxom

29.05.2024

V dnešnom svete je ľahké zabudnúť na seba. Neustále sme pod tlakom pracovných povinností, požiadaviek detí, rodiny a priateľov. Nájsť si čas na seba sa dá veľakrát prirovnať k luxusu. No čas pre seba je rozhodujúci pre naše fyzické i duševné zdravie. Skvelý spôsob, ako si vytvoriť okamihy pre seba a priniesť do života viac radosti a pohody, predstavujú ranné a [...]

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 534
Celková čítanosť: 767812x
Priemerná čítanosť článkov: 1438x

Autor blogu