Založ si blog

3 výhody machovej steny v interiérovom dizajne

machova stena v interieri

Keďže má mach nízke nároky na údržbu, rýchlo stal obľúbenou voľbou architektov a dizajnérov, ktorí chcú do interiéru vniesť nádych prírody. Tento trend sa dostáva aj do komerčných interiérov, ako sú hotely, letiská a reštaurácie. V tomto článku preskúmame, ako sa mach používa v komerčných prostrediach na zvýšenie ich estetiky a vytvorenie jedinečnej a príjemnej atmosféry.

Prečo sú machové steny MOSS DESIGN výbornou voľbou pre komerčné priestory?

  • MOSS DESIGN dodáva priestoru nádych prírody
  • Vnáša farebný nádych
  • Mach poskytuje upokojujúci pocit
  • Pomáha znižovať stres vo vysoko stresových prostrediach
  • Jedinečná dekorácia z machu umožňuje podniku vyniknúť v konkurenčnom odvetví

3 funkčné výhody konzervovaného machu v interiérovom dizajne

Znižuje hladinu hluku. Mach pohlcuje zvukové vlny a znižuje hladinu hluku, vďaka čomu je skvelou voľbou do hlučných prostredí.

Pohlcuje a udržiava vlhkosť. Mach indikuje zmeny úrovne vlhkosti. Keď je mäkký, je to indikátor zdravej úrovne vlhkosti.

Pôsobí upokojujúco. Bolo preukázané, že prirodzený a organický vzhľad machu má na ľudí upokojujúci účinok, ktorý môže pomôcť znížiť stres a podporiť pocit vnútornej pohody.

machove steny

Premena komerčných priestorov pomocou machu

Vďaka všestrannosti a schopnosti vytvárať pocit pokoja a vyrovnanosti je mach dokonalým doplnkom pre dizajnérov, ktorí chcú zlepšiť zážitok hostí. Tu je niekoľko z mnohých spôsobov, ako ho začleniť do svojho ďalšieho projektu.

Oživenie outdoorových predajní

Ozdobte svoj outdoor shop obrazom z machu alebo machovou stenou a vytvorte pre zákazníkov ideálne prostredie na nákup. Vaša predajňa priam splynie s prírodou.

Zdobenie hotelových interiérov

Ozdobte vstupnú halu sviežou a luxusnou zelenou stenou, ktorá potrebuje minimálnu údržbu. Zvoliť môžete aj machové obrazy, ktoré doplnia hotelové izby a dodajú im pocit pokoja a čistoty.

Zlepšenie zážitku z jedla v reštauráciách

Sprostredkujte hosťom reštaurácie dotyk prírody prostredníctvom dekoratívneho detailu z machu na stoloch. 

Multifunkčný fotoateliér

Inštaluje do priestorov fotoateliéru machovú stenu a vytvorte výnimočné pozadie pre fotenie svojich klientov. Zelený mach vás prenesie do prírody bez toho, aby ste museli vykročiť von. Vytiahnite statív, svetlá a rekvizity a pustite sa do nového projektu.

machova stena interier

Začlenenie zachovaného machu do komerčných priestorov je trend, ktorý bude naďalej rásť. Vďaka jeho estetickým a funkčným výhodám nie je divu, že sa stabilizovaný mach stal obľúbenou voľbou mnohých vlastníkov priestorov, ktorí sa chcú odlíšiť od konkurencie. Či už je vystavený ako veľká zelená stena alebo dekoratívna umelecká inštalácia na stole či polici, mach prinesie do každého priestoru nádych prírody a farebný akcent. 

Foto: elements.envato.com

Prečo je dobrý vodár kľúčom k úspešnej rekonštrukcii bytu

17.06.2024

Rekonštrukcia bytu a domu je vzrušujúca a stresujúca zároveň. Cesta k novej a modernejšej verzii vášho domova je častokrát ako strhujúce dobrodružstvo s množstvom prekážok. Jednou z dôležitých a prvotných častí sú vodoinštalačné práce. Práca vodára nie je len o oprave kvapkajúceho kohútika. Ako vám dobrý vodár uľahčí prestavbu vášho bytu?

Sloboda a efektivita v jednom: 5 tipov, ako optimalizovať prácu freelancera

16.06.2024

Veľa freelancerov si prácu na voľnej nohe vyberie kvôli slobode v rozhodovaní o projektoch, o pracovnom čase i kvôli flexibilite. No pri svojej každodennej práci ich čaká množstvo výziev. Pre úspešné zvládnutie pracovných povinností, rodinného života aj zábavy sa oplatí poznať tipy, ktoré vám v tom pomôžu.

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

31.05.2024

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 536
Celková čítanosť: 768635x
Priemerná čítanosť článkov: 1434x

Autor blogu