Založ si blog

Najširšia ponuka jednofázových elektromotorov

Jednofázový elektromotor je stroj, ktorý premieňa elektrickú energiu alebo výkon na mechanickú energiu a zvyčajne sa používa na výrobu energie na pohon elektrického generátora.

Jednofázový elektromotor sa vyznačuje jednoduchou a spoľahlivou konštrukciou, vďaka ktorej je vhodný najmä na aplikácie, kde sa nevyžaduje vysoký výkon.

V súčasnosti je na trhu k dispozícii najširší sortiment jednofázových elektromotorov.

jednofazove elektromotory
Široká ponuka elektromotorov (zdroj: vyboelectric.sk)

Široké použitie jednofázových elektromotorov

Jednofázové majú oproti trojfázovým jednu veľkú výhodu: môžu byť napájané z jednej zásuvky, vďaka čomu sú cenovo dostupnejšie a univerzálnejšie ako ich kolegovia.

Ďalšou významnou výhodou jednoduchej konštrukcie sú minimálne požiadavky na údržbu s priaznivou cenou. Ak teda máte obmedzený rozpočet alebo len chcete ušetriť čas, potom sú tieto zariadenia určené práve pre vás!

Môže vás tiež zaujímať: Google News Blog

Jednofázové elektromotory nájdete samozrejme aj v našej ponuke, a to hneď vo viacerých konfiguráciách. Vybrať si môžete nielen podľa výstupných otáčok, ale tiež výkonu a montážneho vyhotovenia. Vyznačujú sa účinným chladením, ktoré zabezpečuje uzavretý ventilátor. Hoci sú ľahké, ich konštrukcia je veľmi pevná a umožní vám využívať elektromotor aj v stiesnených priestoroch. Jednofázový elektromotor 230V vám môžeme ponúknuť s výkonom od 0,18 kW do 3 kW, pričom problémom nie sú ani dodatočné úpravy na základe konkrétnych požiadaviek.

Jednofázové motory sú k dispozícii v rôznych konfiguráciách, ktoré vyhovujú vašim špecifickým potrebám. Máte možnosť vybrať si výstupnú rýchlosť, výkon a typ montáže, ktoré budú najlepšie vyhovovať vášmu projektu. 

elektromotory vybo
Elektromotory VYBO Electric (zdroj: vyboelectric.sk)

Tieto motory sa štandardne dodávajú s účinným chladením, ktoré abezpečuje uzavretý ventilátor. Sú ľahké, ale odolné, vďaka čomu sú ideálne aj pre stiesnené priestory alebo projekty, kde je obmedzený priestor.

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 725464x
Priemerná čítanosť článkov: 1392x

Autor blogu