Založ si blog

Pite v pokoji!

Funguje skvele od kancelárie po telocvičňu a od parku po pláž. Zanecháva za sebou záblesk jasnej farby a dokonale hydratované úsmevy. Taká štýlová, aká len fľaša na vodu môže byť. Ale pozor, nie je to len povrchová krása! Ide predsa o to, čo je vnútri. A o to sa Hydroflask dobre postará. 

Zoznámte sa, Hydroflask Wide Mouth v olivovozelenej (zdroj: wilderoben.com)

Ostrieľaní testeri z Outdoorgearlab píšu, že Hydroflask Wide Mouth je síce o pár gramov ťažšia ako porovnateľné produkty od konkurenčných značiek, ale vykompenzuje to svojím výkonom. Nosili v nej horúcu kávu a studený džús do kancelárie (OK, to nie je outdoor, ale pitný režim si nevyberá). Potom ju brali na celodenné výlety v horúcom aj chladnom počasí, aby videli, ako dodrží výrobcom deklarované parametre. Vo svojom review skonštatovali toto: vákuovo izolované telo fľaše z Pro-Grade nerezovej ocele odvádza skvelú prácu pri udržiavaní teploty tekutín.

Či už sú studené, alebo horúce, zostanú také bez ohľadu na vonkajšiu teplotu. Hydroflask sa stala miláčikom teamu hlavne pre jej zázračnú schopnosť neprehriať sa: keď dáš do vody ľad, celkom sa roztopí až po nejakých 24 hodinách a drink zostane ešte dlho potom osviežujúco chladný. A čo sa stane, keď fľašu naplníš ľadovou tekutinou? Vôbec nič. Patentovaná izolácia TempShield™ zabraňuje kondenzácii a tvoja elegantná fľaša sa nezarosí ani v štúdiu hot jogy. V Outdoorgearlab vyzdvihli aj to, že chuť nápojov zostáva čistá, bez príchutí z predchádzajúcej náplne a zaoblený okraj hrdla je ohľaduplný k tvojim perám. Hydroflask Wide Mouth nájdeš vo wilderoben v dvoch veľkostiach a v aktualizovanej verzii 2.0 so zaobleným spodkom.

Vezmi si ju na skaly (zdroj: wilderoben.com)

Hydroflask Wide Mouth má široké hrdlo, čo znamená, že ju bez problémov naplníš z akéhokoľvek zdroja, ľahko do nej nasypeš ľad a čistenie je hračka. Súčasne to dosť zvyšuje šance na nedobrovoľný oplach tváre alebo nový vzor na tričku, takže fakt odporúčame sa pri pití na chvíľu zastaviť. Preto, bratia a sestry, pite v pokoji!

5 mýtov o Kindergeld, na ktoré hneď zabudnite

30.06.2024

Rodinné prídavky z Nemecka, takzvané Kindergeld, sú lákavou finančnou podporou pre slovenských rodičov, ktorí pracujú v Nemecku. Na druhej strane však koluje viacero nesprávnych informácií, ktoré odrádzajú od ich poberania. Pozrite sa na týchto 5 mýtov a ujasnite si, ako to v skutočnosti funguje.

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 545
Celková čítanosť: 799898x
Priemerná čítanosť článkov: 1468x

Autor blogu