Založ si blog

Neobyčajná obyčajná čiapka od Patagonie

Šiltovka nie je len ochranným štítom pred slnečnými lúčmi, ale pre niekoho priam nezastupiteľným spoločníkom v každodennom dobrodružstve. Šiltovka je nanajvýš praktický kúsok s takou náložou štýlu, ako máločo. Obzvlášť, ak si nájdeš značku, ktorá prostredníctvom svojich produktov vysiela aj určitý odkaz. Patagonia taká určite je.

Pozri si ich tu: https://wilderoben.com/en/brands/patagonia-1?women=hats&men=hats

Truckerka patagonia
Truckerku využiješ aj na lezenie

Stálicou medzi čiapkami v sortimente Patagonie je určite P-6 Logo Trucker Hat. Na trhu je už pár dekád a Patagonia sa vôbec nechystá prestať ju vyrábať. Je to klasická šiltovka v štýle trucker, čo znamená, že má 6-panelovú štruktúru, pričom zadná časť je zo sieťoviny. Predok z poctivej organickej bavlny zdobí vyšívané logo Patagonie v rôznych podobách. Podľa vyjadrenia jednej milovníčky, jej šiltovka s ňou prežila už desať rokov, pričom bola otestovaná vo všetkých možných podmienkach od kaňonu v Colorade až po Aljašské ľadovce a jediné, čo sa s ňou stalo je, že na nej vybledla farba. Komfort zabezpečuje nielen priedušná sieťka, vďaka ktorej sa človek menej potí a pritom má hlavu chránenú pred priamym slnkom, ale aj bavlnená vnútorná páska a jemne zakrivený šilt. 

šiltovka P-6 Logo Trucker Hat
Nesmrteľná P-6 Logo Trucker Hat

Nový dizajn ponúka Patagonia v modeli Fitz Roy Icon Trad Cap, čo je pohodlná šiltovka v klasickom tvare pologule s nízkym profilom, celá z organického plátna. Veľkosť sa nastavuje pomocou remienka s prackou. Logo na prednej strane je vyšité vo forme malého krúžku, čo poteší minimalistov a zároveň čiapku odlišuje od iných. 

patagonia Duckbill Hat
Na behanie sa najlepšie hodí na Duckbill Hat

Patagonia má v portfóliu aj 5-panelové šiltovky s vyšším profilom, ako je Funfarer Cap, alebo vzdušná Duckbill Trucker Hat. Pre bežcov a iných vysokovýkonných športovcov je určená ultra ľahká a priedušná Duckbill Cap. 

šiltovka patagonia
Romantika pri západe slnka 

Čiapky sú dizajnované na rôzne účely a preferencie, no niečo majú spoločné. Ich šilty sú vyrobené z materiálu NetPlus®, čo je 100% recyklovaný nylon z vyradených rybárskych sietí. Materiál vyrába firma Bureo, partner Patagonie v znižovaní znečistenia oceánov. Juhoamerický projekt Bureo okrem toho, že ročne spracuje vyše 30 ton odpadu, zároveň zlepšuje aj životnú úroveň miestnych rybárskych komunít. Materiál je plne vystopovateľný a Patagonia ho kombinuje s inými ekologickými materiálmi, ako je organická bavlna a recyklovaný polyester. Sú vyrábané v podmienkach Fair Trade a máš na ne doživotnú záruku.

rybárske siete poslúžia na výstuž šiltov
Zozbierané rybárske siete poslúžia na výstuž šiltov

Prečo je dobrý vodár kľúčom k úspešnej rekonštrukcii bytu

17.06.2024

Rekonštrukcia bytu a domu je vzrušujúca a stresujúca zároveň. Cesta k novej a modernejšej verzii vášho domova je častokrát ako strhujúce dobrodružstvo s množstvom prekážok. Jednou z dôležitých a prvotných častí sú vodoinštalačné práce. Práca vodára nie je len o oprave kvapkajúceho kohútika. Ako vám dobrý vodár uľahčí prestavbu vášho bytu?

Sloboda a efektivita v jednom: 5 tipov, ako optimalizovať prácu freelancera

16.06.2024

Veľa freelancerov si prácu na voľnej nohe vyberie kvôli slobode v rozhodovaní o projektoch, o pracovnom čase i kvôli flexibilite. No pri svojej každodennej práci ich čaká množstvo výziev. Pre úspešné zvládnutie pracovných povinností, rodinného života aj zábavy sa oplatí poznať tipy, ktoré vám v tom pomôžu.

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

31.05.2024

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 12:33

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 536
Celková čítanosť: 768666x
Priemerná čítanosť článkov: 1434x

Autor blogu