Domáce bielenie zubov si získalo priaznivcov po celom svete

6. novembra 2023, blogger, Životný štýl
domace bielenie zubov

Bieliace pásiky Crest patria medzi populárne spôsoby bielenia zubov u ľudí po celom svete. Za viac ako 15 rokov existencie na trhu sa ich predalo vyše 23 miliónov balení a záujem o ne sa zo Spojených štátov amerických postupne rozšíril do mnohých krajín na planéte. 

Domáce bielenie zubov je obľúbené nielen pre pohodlie, ktoré poskytuje v domácom prostredí, ale aj pre jeho výborné výsledky, ako aj finančnú úsporu v porovnaní s bielením zubov v zubnej ambulancii. 

Domáce bielenie zubov a bieliace pásiky Crest odporúča aj Americká dentálna asociácia. 

Sú bieliace pásiky Crest bezpečné?

Pri myšlienke na domáce bielenie zubov sa mnohí pýtajú, či je takýto zákrok bez dozoru zubného lekára alebo dentálneho hygienika bezpečný. Pokiaľ je človek zdravý a netrpí žiadnymi chorobami alebo poruchami, sú podľa výrobcu bieliace pásiky Crest bezpečné

bieliace pasiky crest profesional
Bieliace pásiky Crest + cestovná bieliaca pasta Crest ako darček

Žiarivý úsmev v pohodlí domova s výsledkami už od 3 dni

Bielenie zubov pomocou bieliacich pásikov Crest je jednoduché a pozitívne výsledky možno vidieť už po 3 dňoch aplikácie. Bieliace pásiky Crest obsahujú rovnaké ingrediencie, ako používajú zubári pri profesionálnom bielení chrupu. Sú pritom navrhnuté tak, že počas celej dĺžky aplikácie sú v kontakte so zubami, pričom sa však nemiešajú so slinami. Zuby po bielení strácajú nepríjemný žltý nádych a žiarivý úsmev možno bežne vidieť po 3 až 5 dňoch používania. 

Viac informácií nájdu záujemcovia na tomto linku.


Foto: elements.envato.com, bieliace-pasiky.com