Výkonné elektromotory s dlhodobou tradíciou, teraz dostupné pre maloobchod

13. júna 2023, blogger, Priemysel a technika

Spoločnosť VYORAL je značka s dlhoročnou tradíciou, za ktorou stojí kvalita, vytrvalosť aj snaha priniesť zákazníkom kvalitné produkty s dlhou životnosťou. Každý pohon má svoje vlastné špecifiká a voľbu každého elektromotora tak treba dobre zvážiť.

Spoločnosť VYORAL ponúka široký sortiment elektromotorov, vrátane jednofázových, trojfázových, vibračných, pílových, a elektrických motorov s brzdou, a mnohé ďalšie.

Ak máte pochybnosti o tom, ktorý z dostupných typov najlepšie splní vaše potreby a požiadavky, ponúkame bezplatné odborné poradenstvo každému zákazníkovi, ktorý o to prejaví záujem.

zdroj: el-motor.sk

Trojfázové elektromotory MS

Spoločnosť v súčasnosti ponúka aj kvalitné trojfázové elektromotory, ktoré spĺňajú vysoké známky kvality a dlhej životnosti. Najnovšie pracovné postupy umožňujú motorom kvalitnú a stabilnú prácu, pričom zákazníci si môžu vyberať z desiatich základných výkonnostných typov. V ponuke sú zariadenia pre maloobchod aj veľké priemyselné prevádzky, ku ktorým má každý zákazník k dispozícii aj profesionálny a bezplatný poradenský servis.

Všetky elektromotory v súčasnom produktovom portfóliu sa vyznačujú výborným výkonom, nízkou hlučnosťou a vysokou bezpečnosťou. Moderný dizajn a nízka hmotnosť umožňujú jednoduchú inštaláciu a nenáročnú údržbu. 

Frekvenčný menič

Frekvenčný menič je zariadenie určené pre všetkých používateľov, ktorí hľadajú jednoduché riadenie svojho elektrického pohonu v podobe asynchrónneho alebo synchrónneho elektromotora s permanentným magnetom. Spoločnosť VYORAL ponúka sériu frekvenčných meničov INVT v rôznych prevedeniach v rozpätí od 0,2 až do 500 kW.

frekvencne menice
zdroj: el-motor.sk

V prípade záujmu napíšte svoj dotaz, kde vám ochotní pracovníci firmy vždy radi odporučia to najoptimálnejšie zariadenie pre vaše potreby.