Založ si blog

Ako na vrátenie daní z Nemecka jednoducho, bezpečne a správne

Ak si chcete uplatniť nárok na vrátenie daní z Nemecka, jednoducho si podáte nemecké daňové priznanie. Výsledná suma preplatku dane závisí od mnohých parametrov, ktoré sa ročne menia. Požiadajte o spoluprácu expertov z praxe a získajte maximum.

Na vrátenie daní z Nemecka jednoducho s poradcom

Je celkom prirodzené, že pracovné a rodinné povinnosti vám zaberajú mnoho času a nemáte priestor pre vnímanie daňových zmien. Určite však oceníte služby profesionálnych spoločností, ktoré sa zaoberajú ekonomickým a daňovým poradenstvom v krajinách mimo Slovenska.

Pokiaľ pracujete v Nemecku a podávate nemecké daňové priznanie, pokojne sa obráťte na odborných konzultantov zo spoločnosti TJ-Legal.

Sledovanie zmien pri podávaní daňového priznania patrí k ich stereotypom, aby klientom poskytli správne a efektívne služby.

danovy poradca online

Neustále zmeny pri nemeckom daňovom priznaní

Pre lepšiu predstavu uvádzame niekoľko príkladov daňových zmien v Nemecku s pozitívnym vplyvom na zamestnanca. Platia pri podaní nemeckého daňového priznania za rok 2022.

Prvou z nich je zvýšenie nezdaniteľnej časti príjmu, ktoré sa prenesie aj do spoločného zdanenia manželov.

Druhou a zároveň jednou z najvýznamnejších je paušálny príspevok na energie (Energiepreispauschale). Ide o štátny príspevok na ceny energií pre všetkých zamestnancov vrátane brigád.

Z ďalších uvedieme ešte zvýšenie homeoffice paušálu či zvýšenie vzdialenostného paušálu. Popravde, vymenovali sme len niekoľko noviniek zo všetkých, ktoré platia v daňovom systéme Nemecka pre rok 2022.

Trúfli by ste si teraz požiadať na vlastnú päsť o vrátenie daní z Nemecka? Zahrnuli by ste všetky položky, ktoré vám môžu pozitívne ovplyvniť výsledok? Veď ani nemusíte, keď máte možnosť spolupráce s profesionálmi z praxe.

Využite efektívne služby expertov

Uplatnenie všetkých odpočítateľných bonusov pri vrátení daní z Nemecka, vyžiadanie všetkých potrebných dokumentov a úspešné podanie daňového priznania prenechajte odborníkom.

Najprv si pomocou predbežnej kalkulačky orientačne a bezplatne zistíte výšku daňového preplatku z Nemecka.

tj legal vratenie dani z nemecka

Následne vyplníte žiadosť, podpíšete ju, doložíte nevyhnutné dokumenty a pošlete odbornému poradcovi. Potom už len čakáte na výsledok a pripísanie sumy vrátených daní na váš účet.

Samozrejme, jednou z podmienok úspešného vybavenia vrátenia daní z Nemecka je podanie slovenského daňového priznania.

Nechajte sa viesť jednoduchým a bezpečným procesom spolupráce a zvýšte vaše šance pre získanie maximálnej sumy preplatku daní z Nemecka.


Foto: elements.envato.com, tj-legal.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710778x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu