Založ si blog

Skúste to inak ako kyticou a bomboniérou: vďaka týmto tipom si Valentína užijete ešte viac

valentin darcek

Sviatok zamilovaných už klope na dvere a ak tento rok nechcete staviť iba na klasiku v podobe kytice či bomboniéry, je najvyšší čas začať plánovať. Pre všetkých, ktorým chýbajú nápady sme pripravili niekoľko tipov na väčšie aj menšie prekvapenia, vďaka ktorým zažijete nezabudnuteľného Valentína. Na svoje si prídu romantické duše, ale aj všetci tí, ktorí uprednostňujú praktické darčeky. 

Čokoláda a kytica ruží, to je asi najtypickejší valentínsky darček a určite ste ich už buď darovali alebo ako dar prijali. Ak chcete tento rok skúsiť niečo iné, premýšľajte nad darčekom trochu inak. Nemusí ísť pritom nevyhnutne o hmotný darček, vášho milovaného blízkeho totiž možno poteší ešte viac, ak spolu strávite čas a zažijete niečo nové. V prípade, že sa rozhodnete predsa len podarovať darček, krok vedľa určite neurobíte, ak to bude povedzme kvalitná pleťová kozmetika. Pred výberom si však nenápadne zistite, aký typ kozmetiky vaša drahá polovička používa, pretože ak sa v tomto smere netrafíte, takáto kozmetika si svoje využitie príliš nenájde. Ako je to však v prípade zážitkových darčekov? 

Vytvorte pre svoju lásku jedinečný playlist

Rôzne hudobné streamovacie platformy ponúkajú výbornú možnosť či už pre jednotlivcov alebo pre páry. Veľmi jednoducho si totiž môžete zostaviť váš vlastný playlist, pričom k tomuto darčeku je možné zvoliť rôzne prístupy. Na Valentína môžete podarovať napríklad ročné predplatné hudobnej streamovacej platformy a k tomu všetkému vytvoriť špeciálny playlist s pesničkami, ktoré vám budú pripomínať spoločné chvíle. Ďalšou možnosťou je zostavenie „partnerského“ playlistu spoločne pri poháriku šampanského. Nuž a do tretice, ak máte dostatočne štedrý rozpočet, môžete hudobný darček okoreniť kvalitnou hifi zostavou pre skutočných fajnšmekrov, napríklad značky Elac

Vyrobte si vlastný šperk

vytvorenie vlastneho sperku

V prípade, že sa rozhodnete staviť na istotu, tak šperkom na sviatok zamilovaných určite nič nepokazíte. Online nájdete aj široký výber zlatých náušníc, náramkov či náhrdelníkov, s ktorými bezpochyby u svojej polovičky zabodujete. Keďže naše tipy sú však zamerané skôr na zážitky, tak zaujímavou alternatívou môže byť spoločná návšteva šperkárskeho kurzu. Ak sa v okolí žiadny takýto kurz neorganizuje, nemusíte zúfať. Pohľadajte na internete a určite nájdete aj šperkársky online kurz. Nielenže sa niečo nové naučíte, ale budete mať možnosť vyrobiť si šperky presne podľa seba. Nikdy navyše neviete, či práve v tomto smere neobjavíte svoju novú vášeň, ktorú sa vám podarí premeniť na zdroj obživy.

Pochopiteľne, online nájdete aj množstvo kurzov s iným zameraním. Vybrať teda podľa záujmov vašej polovičky určite nebude problém.

Zvečnite svoje spomienky spoločným dielom

Náš tretí tip na valentínsky darček je skôr určený kreatívnejším dušiam. Ak máte dostatok spoločných fotografií, môžete ich veľmi jednoducho použiť na výrobu fotoknihy, kalendára či rôznych iných spomienkových predmetov, ktoré vám budú každý deň pripomínať, čo jeden pre druhého znamenáte. Takýto darček pritom nemusí byť vymyslený len ako prekvapenie, pokojne si k jeho tvorbe spoločne sadnite a pri zbieraní materiálov určite zažijete príjemné chvíľky. 

Mimochodom, ak sme pri trávení spoločných chvíľ, tak pri troche plánovania môžete práve na Valentína vytiahnuť skutočné eso z rukáva, pričom aj v tomto smere pre vás máme trochu inšpirácie. Ak máte obaja radi víno, kupón na ochutnávku vín poteší viac ako si myslíte. V prípade, že radi spoločne varíte, tak sa poobhliadnite po možnostiach zážitkového varenia, nuž a ak sa na svet radi pozeráte cez objektív fotoaparátu tak perfektným valentínskym darčekom bude aj fotograficky workshop Bratislava, na ktorom si užijete množstvo zábavy a dáte svojej spoločnej vášni celkom nový rozmer.

vyroba fotoknihy

Foto: elements.envato.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710589x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu