Založ si blog

Skúste to inak ako kyticou a bomboniérou: vďaka týmto tipom si Valentína užijete ešte viac

valentin darcek

Sviatok zamilovaných už klope na dvere a ak tento rok nechcete staviť iba na klasiku v podobe kytice či bomboniéry, je najvyšší čas začať plánovať. Pre všetkých, ktorým chýbajú nápady sme pripravili niekoľko tipov na väčšie aj menšie prekvapenia, vďaka ktorým zažijete nezabudnuteľného Valentína. Na svoje si prídu romantické duše, ale aj všetci tí, ktorí uprednostňujú praktické darčeky. 

Čokoláda a kytica ruží, to je asi najtypickejší valentínsky darček a určite ste ich už buď darovali alebo ako dar prijali. Ak chcete tento rok skúsiť niečo iné, premýšľajte nad darčekom trochu inak. Nemusí ísť pritom nevyhnutne o hmotný darček, vášho milovaného blízkeho totiž možno poteší ešte viac, ak spolu strávite čas a zažijete niečo nové. V prípade, že sa rozhodnete predsa len podarovať darček, krok vedľa určite neurobíte, ak to bude povedzme kvalitná pleťová kozmetika. Pred výberom si však nenápadne zistite, aký typ kozmetiky vaša drahá polovička používa, pretože ak sa v tomto smere netrafíte, takáto kozmetika si svoje využitie príliš nenájde. Ako je to však v prípade zážitkových darčekov? 

Vytvorte pre svoju lásku jedinečný playlist

Rôzne hudobné streamovacie platformy ponúkajú výbornú možnosť či už pre jednotlivcov alebo pre páry. Veľmi jednoducho si totiž môžete zostaviť váš vlastný playlist, pričom k tomuto darčeku je možné zvoliť rôzne prístupy. Na Valentína môžete podarovať napríklad ročné predplatné hudobnej streamovacej platformy a k tomu všetkému vytvoriť špeciálny playlist s pesničkami, ktoré vám budú pripomínať spoločné chvíle. Ďalšou možnosťou je zostavenie „partnerského“ playlistu spoločne pri poháriku šampanského. Nuž a do tretice, ak máte dostatočne štedrý rozpočet, môžete hudobný darček okoreniť kvalitnou hifi zostavou pre skutočných fajnšmekrov, napríklad značky Elac

Vyrobte si vlastný šperk

vytvorenie vlastneho sperku

V prípade, že sa rozhodnete staviť na istotu, tak šperkom na sviatok zamilovaných určite nič nepokazíte. Online nájdete aj široký výber zlatých náušníc, náramkov či náhrdelníkov, s ktorými bezpochyby u svojej polovičky zabodujete. Keďže naše tipy sú však zamerané skôr na zážitky, tak zaujímavou alternatívou môže byť spoločná návšteva šperkárskeho kurzu. Ak sa v okolí žiadny takýto kurz neorganizuje, nemusíte zúfať. Pohľadajte na internete a určite nájdete aj šperkársky online kurz. Nielenže sa niečo nové naučíte, ale budete mať možnosť vyrobiť si šperky presne podľa seba. Nikdy navyše neviete, či práve v tomto smere neobjavíte svoju novú vášeň, ktorú sa vám podarí premeniť na zdroj obživy.

Pochopiteľne, online nájdete aj množstvo kurzov s iným zameraním. Vybrať teda podľa záujmov vašej polovičky určite nebude problém.

Zvečnite svoje spomienky spoločným dielom

Náš tretí tip na valentínsky darček je skôr určený kreatívnejším dušiam. Ak máte dostatok spoločných fotografií, môžete ich veľmi jednoducho použiť na výrobu fotoknihy, kalendára či rôznych iných spomienkových predmetov, ktoré vám budú každý deň pripomínať, čo jeden pre druhého znamenáte. Takýto darček pritom nemusí byť vymyslený len ako prekvapenie, pokojne si k jeho tvorbe spoločne sadnite a pri zbieraní materiálov určite zažijete príjemné chvíľky. 

Mimochodom, ak sme pri trávení spoločných chvíľ, tak pri troche plánovania môžete práve na Valentína vytiahnuť skutočné eso z rukáva, pričom aj v tomto smere pre vás máme trochu inšpirácie. Ak máte obaja radi víno, kupón na ochutnávku vín poteší viac ako si myslíte. V prípade, že radi spoločne varíte, tak sa poobhliadnite po možnostiach zážitkového varenia, nuž a ak sa na svet radi pozeráte cez objektív fotoaparátu tak perfektným valentínskym darčekom bude aj fotograficky workshop Bratislava, na ktorom si užijete množstvo zábavy a dáte svojej spoločnej vášni celkom nový rozmer.

vyroba fotoknihy

Foto: elements.envato.com

Výhodné vrátenie daní zo zahraničia – keď rozhoduje cena

18.03.2024

Pracovali ste v zahraničí a chcete podať daňové priznanie v príslušnej krajine? Máte na výber viac spôsobov podania, viac poradenských spoločností, no rozhodnutie odkladáte? Určite hľadáte výhodné vrátenie daní zo zahraničia - s ohľadom na jednoduchosť, cenu za vybavenie a tiež maximalizáciu daňového preplatku. Radi vám s tým vyhovieme.

Práca v Nemecku a Freistellung – pre koho to platí?

05.03.2024

Stavebný sektor v Nemecku poskytuje mnoho zaujímavých príležitostí aj pre stavbárov zo Slovenska. Okrem možností príťažlivého zárobku však prináša aj nové povinnosti. Počuli ste už o Bauabzugsteuer a Freistellung? Aký je medzi nimi súvis a aká je Freistellung cena, pokiaľ to zanedbáte?

Ušetriť sa dá aj pri nižších príjmoch: ako na to?

01.03.2024

Častou námietkou, prečo niekto nič neušetrí je to, že ani nemá z čoho a šetrenie malých súm aj tak nemá príliš veľký význam. Treba ale dodať, že každý zodpovedný človek by mať ušetrené aspoň niečo a pravdou zostáva, že ušetriť sa dá aj vtedy, ak nemáte práve vysoký plat. Základom je dôsledná analýza a trénovanie vlastnej disciplíny. Ako vôbec [...]

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 508
Celková čítanosť: 702719x
Priemerná čítanosť článkov: 1383x

Autor blogu