Založ si blog

Chudnúť s polievkami? Ide to, ale treba si vedieť vybrať!

chudnutie s polievkami

Zhrozili ste sa pri pohľade váhu a rozhodli ste sa, že ešte do zimy musíte pár kilogramov zhodiť? Tak potom je najvyšší čas upraviť si jedálniček. Aby bolo vaše snaženie naozaj efektívne, mali by ste sa vyhnúť drastickým úpravám stravy a hladovaniu. Na druhej strane, pri chudnutí objavíte možno aj niečo nové – napríklad chutné polievky, ktoré sú pre diétne stravovanie ako stvorené! 

Ak chcete schudnúť, mali by ste zlepšiť svoje stravovacie návyky, dostať sa do kalorického deficitu a vybrať si jedlá, ktoré vám chutia. V dlhodobom horizonte tak dosiahnete vytúženú postavu a svoje úspechy si aj udržíte. V prípade, že patríte medzi milovníkov polievok, počas chudnutia sa ich nemusíte vzdávať, no zároveň treba jedným dychom dodať, že nie je polievka ako polievka. Napríklad takú guľášovú či frankfurtskú by ste si určite mali odpustiť. A keď odolať neviete, tak aspoň menšiu porciu na obed. 

Polievkami k vytúženej postave

Kľúčom k úspechu, ktorý by vám bez problémov schválil aj zdravotnícky personál Rakúsko, nutričný špecialista či iný odborník, je príprava vyvážených polievok. Tie vás nielenže dostatočne zasýtia, ale dodajú vám aj potrebné množstvo bielkovín, vlákniny či iných živín. Rovno ale zabudnite na rôzne bujóny, nezdravé ochucovadlá či prerastené kusy mäsa. 

zdrave chudnutie s polievkami

Na druhej strane, v prípade, že si chcete dať polievku, ktorá vás zasýti a nebudete potrebovať už nič viac (napríklad na obed), nebojte sa pridať strukoviny, trochu cestovín alebo zemiakov. Ak nemáte čas vymýšľať, tak skúste chutné polievky na diétu Mozli, ktoré si bleskovo pripravíte napríklad aj v práci medzi stretnutiami. 


Foto: elements.envato.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710614x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu