Založ si blog

Tri klúče k lepšej budúcnosti: Udržateľnosť, Unikátnosť a Úžasnosť“

kuchyne nolte

Nemecká značka kuchýň Nolte má za sebou viac ako 60 rokov skúseností a svojím konceptom výroby patrí medzi priekopníkov vo svojom obore. Spoločnosť založil Konrad Nolte a do dnešnej doby funguje ako rodinné podnikanie zamerané na kvalitu, dizajn a udržateľnosť. Základné princípy firmy vychádzajú z udržateľnosti prírodných zdrojov, čistoty vzduchu, vody a ochrany životného prostredia a tieto kľúčové atribúty sú prítomné na všetkých produkčných úrovniach. Dizajn, funkčnosť a originalita charakterizujú aj ďalšiu obľúbenú značku, ktorá nesie názov Prostoria a ktorej cesta nahor odráža krásny príbeh dôvery a radosti z vykonanej práce. 

Úspešné príbehy pokračujú

V súčasnosti vedú rodinný podnik Nolte vnúčatá zakladateľa a aj oni pri svojej práci podporujú  trvalo udržateľné hospodárstvo. Zdravé bývanie by okrem iného malo obsahovať aj zdraviu neškodné materiály, ktoré zároveň neznečisťujú prostredie, v ktorom žijeme. Moderné Nolte kuchyne disponujú osvedčeniami o inšpekcii a skúšobnými štítkami, ktoré odrážajú ich záväzok voči životnému prostrediu vo všetkých kľúčových oblastiach podnikania. Výberom takejto kuchyne preberá aj jej majiteľ ekologickú zodpovednosť a pomáha zabezpečiť lepšie životné podmienky pre ďalšie generácie. Nemenej zaujímavým príbehom je aj cesta značky Prostoria za úspechom, ktorá sa vypracovala z nuly na pozíciu lídra vo svojej oblasti len za pár krátkych rokov a už dnes patrí medzi vyhľadávané značky so zameraním kvalitu a unikátny dizajn.

kuchyna nolte

Rokmi overená kvalita a udržateľnosť nestráca nič na atraktivite

Kuchyňa patrí k miestam, v ktorých sa ako ľudia stretávame a mnohí v nej trávime aj pomerne veľké množstvo času. Každý produkt v kuchyni Nolte patrí medzi špičkové výrobky a spoločne tvoria dizajnový a funkčný celok. Jedným z kréd spoločnosti je aj výborná funkčnosť jednotlivých dielov, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a spoločne vytvárajú unikátny celok. Nekompromisná kvalita produktov Protoria s dôrazom na detail zase vytvára z každého priestoru unikátny originál.  Jedinečné kúsky podporia už predtým dokonalý dizajn a vdýchnu mu punc originality a sviežosti.

V Nemecku patria kuchyne Nolte medzi najobľúbenejšie produkty a budúci majitelia kuchýň ich v prípade nájdu aj u nás. Aj napriek tomu, že značka Prostoria patrí medzi mladších participantov na trhu, v kvalite a dizajne už teraz patrí medzi špičkové spoločnosti.

nolte kuchyne

Foto: elements.envato.com, funkcnekuchyne.sk

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát

18.04.2024 07:02

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:20

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 724336x
Priemerná čítanosť článkov: 1390x

Autor blogu