Krtkovacie služby už aj v Partizánskom: Odborné zásahy s okamžitým výjazdom

9. septembra 2022, blogger, Dom a záhrada

Okolie mesta Partizánske zastrešuje z hľadiska krtkovacia firma ponúkajúce svoje služby 24 hodín denne 7 dní v týždni bez ohľadu na vážnosť poruchy. Havarijnú službu môžu využiť zákazníci v akúkoľvek hodinu a tím odborníkov sa po nahlásení poruchy dostaví na dané miesto s technikou nevyhnutnou pre zastavenie telefonicky opísanej havárie. 

Časté rutinné poruchy, akými sú upchaté odtoky si vyžadujú elektromechanické krtkovanie, aby voda kuchynskom dreze či kúpeľňovom umývadle odtekala opäť plynulo. Špeciálna špirála, ktorá je súčasťou krtka sa vďaka svojej flexibilite dostane do všetkých častí potrubia. Hlavne neštandardne zatočené potrubie si vyžaduje elektromechanického krtka, ktorý je poháňaný výkonným elektromotorom s vysokou účinnosťou.

Elektromechanické krtkovanie špirálou
Elektromechanické krtkovanie špirálou 

Služby krtkovania v Partizánskom zahŕňajú vysokotlakové čistenie kanalizačných potrubí všetkých priemerov a taktiež kvalitný servis a možnosť pravidelných kontrol technického stavu kanalizácie. Čistenie kanalizácií vysokým tlakom pôsobí nielen preventívne, ale najmä dokáže potrubie zbaviť nahromadených nečistôt. Efektívne odstránenie zatvrdnutých nečistôt na stenách potrubí sa realizuje frézovacou technikou a špeciálny postup je navrhnutý v prípade neustále narastajúcich koreňov stromov, ktoré zasahujú do trasy potrubia. 

Medzi služby, ktoré si môžete objednať telefonicky alebo e-mailom, patrí krtkovanie Partizánske – čistenie upchatých odtokov. Bežnými poruchami sú upchaté odtoky v kuchynskom dreze, v sprchovom kúte, vo vani, v umývadle, v umývačke riadu, v práčke a takisto aj upchatú toaletu vyrieši prvotriedna krtkovacia technika. Pri opakovanom upchatí potrubia je nutné, aby pracovný tím zapracoval do návrhu monitoring potrubia kanalizačnou kamerou a v nejasných prípadoch aj trasovanie potrubia, ktorým krtkovač jednoducho vyhľadá poškodený úsek potrubia.       

upchaty odtok v kuchyni

Primárne dôvody používania diagnostickej techniky spočívajú v dôkladnej vizualizácii jednotlivých úsekov potrubia a zákazníkovi tento moderný spôsob prinesie ušetrenie značného množstva financií, keďže sa jednoducho vyhnete terénnym úpravám pozemku a aj zničeniu trávnika veľkou technikou. Opravy sú realizované so zreteľom na spokojnosť zákazníkov. Firma vychádza zákazníkom v ústrety vo všetkých ohľadoch, či už ide o verejné zariadenia alebo rodinné či bytové domy. 


Foto: elements.envato.com, krtkovanie-tn.sk