T.O.P. servis Jaguar a Land Rover pre top zákazníkov

21. júna 2022, blogger, Auto-moto

Spoločnosť T.O.P AUTO PREMIUM je autorizovaným predajcom renomovaných automobilov značky Jaguar a Land Rover, ktoré si získali aj srdcia mnohých slovenských motoristov. Pre všetkých záujemcov o tieto športové ikony je v priestoroch spoločnosti pripravený na mieru ušitý servis Jaguar prvotriednej kvality, kde na vás vždy čaká ochotný a skúsený personál. Vaše vozidlo dostane ten najlepší servis, kvalitné náhradné diely alebo nový šat v certifikovanej lakovni. Ak potrebujete, na čas opráv náhradné vozidlo, je potrebné si to dopredu dohonúť so servisom.

Objednávky už aj online

zdroj: elements.envato.com

Ak viete, že sa blíži termín povinnej servisnej prehliadky vášho vozidla, prípadne potrebujete čokoľvek opraviť, objednávky možno realizovať aj prostredníctvom online formulára na webovej stránke spoločnosti. Budete k tomu potrebovať vaše VIN číslo a pripravte si aj počet najazdených kilometrov. Po uvedení vašich osobných údajov a uvedených informácií o vozidle, si môžete vybrať z ponuky voľných termínov taký, ktorý vám najviac vyhovuje. Po zadaní vašej požiadavky vám bude pridelený príslušný technik, ktorý sa postará o servis vášho štvorkolesového priateľa. 

Prémiové služby šetria váš čas

Majitelia vozidiel Jaguar a Land Rover môžu využiť naše prémiové služby a ušetriť tak čas a peniaze. Vysokokvalifikovaní pracovníci vykonajú všetku potrebnú údržbu a opravy a vrátia vám ho v bezchybnom stave. Už nikdy sa nebudete musieť o nič starať! V T.O.P. AUTO PREMIUM dokonale rozumejú vašej láske k športovým ikonám automobilového sveta a každý zákazník si tak môže vychutnať individuálny prístup počas celého servisného procesu.

zdroj: elements.envato.com

– posledná aktualizácia 07.07.2022