Založ si blog

Výkonné elektromotory s dlhodobou tradíciou, teraz dostupné pre maloobchod

Spoločnosť VYORAL je značka s dlhoročnou tradíciou, za ktorou stojí kvalita, vytrvalosť aj snaha priniesť zákazníkom kvalitné produkty s dlhou životnosťou. Každý pohon má svoje vlastné špecifiká a voľbu každého elektromotora tak treba dobre zvážiť.

Spoločnosť VYORAL ponúka široký sortiment elektromotorov, vrátane jednofázových, trojfázových, vibračných, pílových, a elektrických motorov s brzdou, a mnohé ďalšie.

Ak máte pochybnosti o tom, ktorý z dostupných typov najlepšie splní vaše potreby a požiadavky, ponúkame bezplatné odborné poradenstvo každému zákazníkovi, ktorý o to prejaví záujem.

zdroj: el-motor.sk

Trojfázové elektromotory MS

Spoločnosť v súčasnosti ponúka aj kvalitné trojfázové elektromotory, ktoré spĺňajú vysoké známky kvality a dlhej životnosti. Najnovšie pracovné postupy umožňujú motorom kvalitnú a stabilnú prácu, pričom zákazníci si môžu vyberať z desiatich základných výkonnostných typov. V ponuke sú zariadenia pre maloobchod aj veľké priemyselné prevádzky, ku ktorým má každý zákazník k dispozícii aj profesionálny a bezplatný poradenský servis.

Všetky elektromotory v súčasnom produktovom portfóliu sa vyznačujú výborným výkonom, nízkou hlučnosťou a vysokou bezpečnosťou. Moderný dizajn a nízka hmotnosť umožňujú jednoduchú inštaláciu a nenáročnú údržbu. 

Frekvenčný menič

Frekvenčný menič je zariadenie určené pre všetkých používateľov, ktorí hľadajú jednoduché riadenie svojho elektrického pohonu v podobe asynchrónneho alebo synchrónneho elektromotora s permanentným magnetom. Spoločnosť VYORAL ponúka sériu frekvenčných meničov INVT v rôznych prevedeniach v rozpätí od 0,2 až do 500 kW.

frekvencne menice
zdroj: el-motor.sk

V prípade záujmu napíšte svoj dotaz, kde vám ochotní pracovníci firmy vždy radi odporučia to najoptimálnejšie zariadenie pre vaše potreby.

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 729970x
Priemerná čítanosť článkov: 1401x

Autor blogu