Lioness Design nájdete aj v New Living Center v Bratislave

7. septembra 2021, blogger, Dom a záhrada

Môj dom, môj hrad platí viac, ako inokedy aj v súčasnej dobe. Na trhu je v súčasnosti skutočne široká ponuka rôznych dizajnových prvkov, kreatívnych a funkčných materiálov a iných možností, vďaka čomu už nie je potrebné robiť žiadne kompromisy medzi dizajnom a kvalitou preferovaného riešenia.

Ak uvažujete o kúpe nehnuteľnosti, alebo si tú svoju chcete vylepšiť, zastavte sa v New Living Center v Bratislave, nájdete tu všetko dôležité pre vaše bývanie. Ak by ste chceli zveriť vzhľad vášho domova do rúk profesionálov, radi vás privítame aj v prevádzke Lioness Design.

Čo všetko nájdete v Lioness Design?

Bývanie podľa vašich predstáv je vždy našou najkrajšou výzvou a radosťou. Počas našej profesionálnej praxe sme úspešne realizovali množstvo skvelých maloobchodných aj developerských projektov a v našom portfóliu nájdete všetky dôležité služby nevyhnutné pre vaše bývanie. Zákazníkom ponúkane kompletné obkladačské, vodoinštalačné aj elektroinštalačné práce, pričom tím našich odborníkov sa vždy postará o to, aby detaily perfektne ladili a všetko prebehlo podľa vašich predstáv a zadaní. Našou špecialitou sú pritom realizácie exkluzívnych a luxusných interiérov, ktoré splnia aj tie najúžasnejšie predstavy o vašom bývaní. 

lioness design
Lioness design – realizácie exkluzívnych interiérov (zdroj: newlivingcenter.sk)

Spokojnosť na všetkých stranách

Každý podnikateľ, ktorý robí svoju prácu poctivo a má ju skutočne rád, sa snaží, aby bol výsledok jeho práce dokonalý a naplnil či dokonca prekonal očakávania zákazníka. V Lioness Design je našou prioritou vaša spokojnosť a bývanie, ktoré spája prvky luxusu, kreativity či nadčasového dizajnu. Bez ohľadu na to, aký štýl je tým vaším pravým orechovým, spoločne vždy nájdeme riešenia, ktoré urobia radosť najmä vám a vaše potešenie bude zase našou odmenou. Ak budete mať cestu hlavným mestom alebo tam žijete, radi vás privítame v novootvorenom New Living Center na Rožňavskej ulici v Bratislave.  


Zdroj: newlivingcenter.sk