Pite v pokoji!

25. mája 2021, blogger, Doplnky

Funguje skvele od kancelárie po telocvičňu a od parku po pláž. Zanecháva za sebou záblesk jasnej farby a dokonale hydratované úsmevy. Taká štýlová, aká len fľaša na vodu môže byť. Ale pozor, nie je to len povrchová krása! Ide predsa o to, čo je vnútri. A o to sa Hydroflask dobre postará. 

Zoznámte sa, Hydroflask Wide Mouth v olivovozelenej (zdroj: wilderoben.com)

Ostrieľaní testeri z Outdoorgearlab píšu, že Hydroflask Wide Mouth je síce o pár gramov ťažšia ako porovnateľné produkty od konkurenčných značiek, ale vykompenzuje to svojím výkonom. Nosili v nej horúcu kávu a studený džús do kancelárie (OK, to nie je outdoor, ale pitný režim si nevyberá). Potom ju brali na celodenné výlety v horúcom aj chladnom počasí, aby videli, ako dodrží výrobcom deklarované parametre. Vo svojom review skonštatovali toto: vákuovo izolované telo fľaše z Pro-Grade nerezovej ocele odvádza skvelú prácu pri udržiavaní teploty tekutín.

Či už sú studené, alebo horúce, zostanú také bez ohľadu na vonkajšiu teplotu. Hydroflask sa stala miláčikom teamu hlavne pre jej zázračnú schopnosť neprehriať sa: keď dáš do vody ľad, celkom sa roztopí až po nejakých 24 hodinách a drink zostane ešte dlho potom osviežujúco chladný. A čo sa stane, keď fľašu naplníš ľadovou tekutinou? Vôbec nič. Patentovaná izolácia TempShield™ zabraňuje kondenzácii a tvoja elegantná fľaša sa nezarosí ani v štúdiu hot jogy. V Outdoorgearlab vyzdvihli aj to, že chuť nápojov zostáva čistá, bez príchutí z predchádzajúcej náplne a zaoblený okraj hrdla je ohľaduplný k tvojim perám. Hydroflask Wide Mouth nájdeš vo wilderoben v dvoch veľkostiach a v aktualizovanej verzii 2.0 so zaobleným spodkom.

Vezmi si ju na skaly (zdroj: wilderoben.com)

Hydroflask Wide Mouth má široké hrdlo, čo znamená, že ju bez problémov naplníš z akéhokoľvek zdroja, ľahko do nej nasypeš ľad a čistenie je hračka. Súčasne to dosť zvyšuje šance na nedobrovoľný oplach tváre alebo nový vzor na tričku, takže fakt odporúčame sa pri pití na chvíľu zastaviť. Preto, bratia a sestry, pite v pokoji!